PROVOZOVATEL KULTURADOKSY.CZ
14.11.2017

Přehlídka filmů Aki Kaurismäkiho 7

U příležitosti české premiéry snímku Druhá strana naděje probíhá v kině Máj v Doksech již od července přehlídka dalších filmů z vrcholného tvůrčího období finského režiséra Akiho Kaurismäkiho. Přehlídku v úterý 14.11. uzavře snímek BOHÉMSKÝ ŽIVOT.

 

 

 

celý článek
11.11.2017

SNOW FILM FEST pošesté v Doksech

V sobotu 11. listopadu odpoledne se bude v kině Máj v Doksech konat již šestý ročník filmového festivalu SNOW FILM FEST.

Letošní festival je mimořádný tím, že se jej osobně zúčastní a o svém filmu Ven(ca) bude vyprávět a s diváky besedovat rodák z Doks Jan (Venca) Francke.

celý článek
17.10.2017

VEČER S ČESKÝM DOKUMENTEM

Dva nové české dokumenty během jednoho večera. Pro diváky, kteří se zúčastní obou projekcí, sleva 30 Kč na každý film a zdarma malé občerstvení ve foyer kina o přestávce mezi filmy.

 

celý článek
1.9.2017

Dovolená kina Máj

V září stejně jako každý rok kino Máj z důvodu posezónních dovolených zaměstnanců a technické údržby nepromítá. Těšíme se na vás v říjnu.

31.7.2017

Vary v kině Máj Doksy

31. 7. pondělí od 20.00 hod.
Pěkně blbě (VARY VE VAŠEM KINĚ)
Komedie, USA, 2017, 119 minut, režie Michael Showalter. Skutečný příběh amerického komika, který ve filmu hraje sám sebe, se na festivalu Sundance stal diváckým hitem a kritici o něm mluví jako o nejvtipnějším milostném příběhu letošního roku. Film uvádíme v rámci Ozvěn letošního MFF Karlovy Vary. Anglicky s českými titulky.
Vstupné 100,- Do 12 let nevhodný

7. 8. pondělí od 20.00 hod.
Axolotl Overkill (VARY VE VAŠEM KINĚ)
Drama, Německo, 2017, 94 minut, režie Helene Hegemann. Šestnáctiletá Mifti žije v Berlíně, kde vymetá večírky, experimentuje s drogami a sexem a kašle na školu. Dospělí, které potkává, jí přijdou zoufalí. Ti si o ní na oplátku myslí, že je moc drzá, často zbytečně smutná a bezhlavě zamilovaná. Dospělí zoufalci se totiž nechtějí zabývat podstatou věci. Německy a anglicky s českými titulky. Vstupné 100,- Do 15 let nepřístupný

celý článek
22.6.2017

Filmová noc s filmovou školou

Výběr z nejlepších filmů a fotografií studentů Střední školy fotografické, filmové a televizní ve Skalsku (FOFITV). Na velkém plátně uvidíte jako první ty nejlepší práce studentů střední školy.

Program Filmové noci pokračuje projekcemi filmů Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta a Saulův syn, oba za zlevněné vstupné. Součástí večera je malé občerstvení a filmové překvapení...

celý článek
23.5.2017

Cestopisná esej Slepý Gulliver v kině Máj

V úterý 23. května v 18.00 hodin představí v Doksech v kině Máj svůj cestopisný film filmař a cestovatel Martin Ryšavý. Součástí večera bude i vyprávění autora o jeho cestách na Sibiř a beseda s diváky.

celý článek
16.5.2017

Přehlídka filmů Jima Jarmusche IV.

V úterý 16. května v 18.00 hod. bude v kině Máj v Doksech pokračovat unikátní Přehlídka filmů režiséra Jima Jarmusche. Kolekce 7+1 snímků krále amerického nezávislého filmu bude v tento den uzavřena jeho dvěma snímky KAFE A CIGÁRA a PATERSON.

celý článek
18.4.2017

Přehlídka filmů Jima Jarmusche III.

V úterý 18. dubna v 17.30 hod. bude v kině Máj v Doksech pokračovat unikátní Přehlídka filmů režiséra Jima Jarmusche. Kolekce sedmi snímků krále amerického nezávislého filmu bude v tento den pokračovat jeho dvěma nejvíce diváckými a nejúspěšnějšími snímky NOC NA ZEMI a MRTVÝ MUŽ.

Součástí večera je malé občerstvení ve foyer kina o přestávce mezi filmy.

Vstupné na každý film 90 Kč, pro členy filmových klubů i pro každého diváka, který si zakoupí vstupenku na oba filmy sleva – 70 Kč/film.

celý článek
21.3.2017

PŘEHLÍDKA FILMŮ JIMA JARMUSCHE II.

Unikátní přehlídka sedmi filmů amerického nezávislého režiséra Jima Jarmusche pokračuje v březnu.
 
V úterý 21. března v 17.30 hod. bude v kině Máj v Doksech pokračovat unikátní přehlídka filmů režiséra Jima Jarmusche. Kolekce sedmi snímků tohoto krále amerického nezávislého filmu bude v tento den pokračovat snímky Podivnější než ráj a Mimo zákon.
 
Součástí večera je občerstvení ve foyer kina o přestávce mezi filmy.
 
Vstupné na každý film 90 Kč, pro členy filmových klubů i pro každého diváka, který si zakoupí vstupenku na oba filmy sleva – 70 Kč/film.
 
celý článek
18.3.2017

Expediční kamera 2017

Nejlepší cestovatelské filmy na Expediční kameře v kině Máj už posedmé

Celovečerní pásmo špičkových dokumentárních filmů, které v uplynulé sezóně zvítězily na mnoha mezinárodních filmových festivalech, uvidíte v kině Máj v Doksech v sobotu 18. března odpoledne od 15 hodin.

celý článek
23.12.2016

PF 2017

Vše dobré v novém roce 2017

a hodně nezapomenutelných filmových zážitků

Vám přeje Vaše

kino Máj

 

 

celý článek